Je wil je huis verhuren

Wilt u een huis verhuren?

Heeft u een huis wat u wilt verhuren?. Kunt u vrijblijvend contact opnemen met Direct Huren Makelaar. Wij maken dan persoonlijk met u een afspraak om alle zaken door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij de woning opnemen en op basis van deze opname u adviseren over de mogelijkheden, risico's en aandachtspunten die komen kijken bij verhuur. U kunt in dit gesprek uw wensen uitspreken en uw vragen stellen. 

Nadat u besloten heeft om uw woning te verhuren plaatsen wij de woning in ons aanbod op de website Direct huren makelaar en verzorgen de beknopte presentatie met foto's en tekst voor kandidaat huurders. 

Zijn er kandidaten voor uw woning nemen wij contact met u op en gaan we met de kandidaten het huis bezichtigen.

Indien de kandidaat geschikt is nemen wij de achtergrond van deze kandidaat met u door. Wij toetsen kandidaten van te voren eerst op hun financiële achtergrond. Wij zullen onze kandidaten ook vragen naar een loonstrookje / Arbeidscontract en natuurlijk hun ID bewijs/Paspoort. 

Indien de kandidaten door alle testen zijn gekomen maken wij in overleg met u een huurovereenkomst en zorgen voor de aanvang en eindinspectie.

 

Ik wil een afspraak